ТАҚЛИД СЎЗЛАРНИНГ ЎЗИГА ХОС СИНТАКТИК ВАЗИФА ВА ХУСУСИЯТЛАРИ (Conferencea, 2022)
Мақолада тақлид сўзларнинг қандай синтактик вазифалар бажариши хусусида фикр юритилади. Синтактик хусусиятлари мисоллар орқали ёритиб берилган