METHODS OF SPEECH DEVELOPMENT OF PRESCHOOL CHILDREN USING FAIRY TALES (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada ertak haqida umumiy tushuncha maktabgacha yoshdagi bolalarning nutqini o’stirishda ertakning ahamiyati bo’yicha ma’lumot va tavsiyalar keltirilgan bo’lib,ushbu maqoladan ota-onalar,bo’lajak tarbiyachilar, MTT pedagoglari foydalanishi mumkin.