ТАЛАБАЛАРНИ МАЪНАВИЙ-АХЛОҚИЙ ТАРБИЯЛАШДА МУРАББИЙЛАР ФАОЛИЯТИНИНГ ТЕХНОЛОГИК ЖИҲАТЛАРИ (Conferencea, 2024)
Мазкур маколада талабаларни маънавий-ахлоқий тарбиялашда мураббийлар фаолиятининг технологик жиҳатлари ҳақидаги маълумотлар баён этилган.