PROFESSOR-O‘QITUVCHILARNING MALAKA OSHIRISH JARAYONIDA ILMIY METODIK TAYYORGARLIGINI BOSHQARISH (Conferencea, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kunda umumta’lim maktab direktorlariga ta’lim jarayonini boshqarish bo‘yicha ko‘pgina vakolatlarini o‘tkazish tamoyillari aniq ifodalangan. Biroq maktab rahbarlarining uzluksiz kasbiy ta’limi nazariyasi sohasidagi ilmiy izlanishlar shu vaqtgacha asosan direktorga yo‘naltirilgan.