PEDAGOGIKA KOLLEJI O‘QUVCHILARINING TADQIQOTCHILIK KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH (Conferencea, 2024)
Ushbu maqolada pedagogika kollejlari o‘quvchilarining tadqiqotchilik ko‘nikmalarini rivojlantirish usullari va amaliyotlari tahlil qilingan. Tadqiqotchilik ko‘nikmalari o‘quvchilarni muammolarni mustaqil ravishda aniqlash, tahlil qilish va yechim topishga o‘rgatadi. Maqolada interaktiv o‘qitish usullari, amaliy mashg‘ulotlar va ilmiy loyihalarning ahamiyati yoritilgan. Bu chora-tadbirlar o‘quvchilarning kelgusi kasbiy faoliyatida muvaffaqiyatli bo‘lishiga xizmat qiladi.