ХАРОБОТИЙНИНГ ИЛОҲИЁТ ВА РУҲОНИЯТ ҲАҚИДАГИ ҚАРАШЛАРИ (Conferencea, 2024)
Тасаввуф аҳллари ўртасида тавҳид масаласига кенгроқ эътибор берилади. Ҳаттоки тариқат йўлидаги алломаларнинг асарида ҳам бу масала биринчи ўринда туради ва унга кўпроқ эътибор қаратилганини кўришимиз мумкин. Муҳаммад Порсо, Яъқуб Чархий, Хожа Убайдуллоҳ Аҳрор, Абдураҳмон Жомий, Алишер Навоий ва кўплаб алломалар ўз асарида тавҳид масаласини ҳар томонлама очиб берганлар.