HUQUQIY MADANIYATNI TASHKIL ETISH ASOSLARI. (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada”Huquqiy madaniyatni tashkil etish asoslari”haqida fikr yuritilib maqolada huquqiy madaniyat bilan birgalikda huquqiy ongini ham rivojlantirib borishi kerakligi,yosh avlodlar huquqiy madaniyati , huquqiy ongini , nafaqat guruh huquqiy madaniyat va jamiyatdagi huquqiy madaniyatini bilib olishlari kerakligi batafsil tushuntirilgan