KARTOSHKA ETISHTIRISH TEXNOLOGIYASI. TECHNOLOGY OF POTATO CULTIVATION (Conferencea, 2022)
Kartoshka etishtirish texnologiyalarning keng tarqalgan turlari, ularning afzallik va kamchiliklari, texnologiyalarni amalga oshirishda qo’llanadigan texnikalar, kartoshka hosildorligini oshirish yo’llari haqida ma’lumotlar keltirilgan