PROFESSIONAL TA’LIMNING RAQAMLI MALAKA OSHIRISH MUHITIDA TINGLOVCHILARNI MUSTAQIL O‘QUV FAOLIYATGA TAYYORGARLIGINI RIVOJLANTIRISH KONSEPSIYASI (Conferencea, 2024)
Ushbu maqola professional ta’limning raqamli malaka oshirish muhitida tinglovchilarni mustaqil o‘quv faoliyatga tayyorgarligini rivojlantirish konsepsiyasi metodik tizimi haqida keltirilgan.