MAMLAKATIMIZDA AHOLINI KAMBAG’ALLIKDAN CHIQARISH VA KICHIK BIZNESNI QO’LLAB-QUVVATLASH SOHASI UCHUN AJRATILAYOTGAN MOLIYAVIY PAKETLAR (Conferencea, 2024)
Mazkur tezisda O’zbekiston Respublikasi Prezidenti tashabbusi bilan aholini kambag’allikdan chiqarish va kichik biznesni qo’llab-quvvatlash uchun bank va mikromoliya tashkilotlari yordamida ajratilayotgan imtiyozli kredit va qarzlarni tahlil qilamiz.