2001-YILDA O‘ZBEKISTONDA KASABA UYUSHMALARINING O‘RNI: TA’LIM VA SOG‘LIQNI SAQLASHGA E’TIBOR (Conferencea, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada O‘zbekistonda 2001-yildagi kasaba uyushmalarining faoliyati o‘rganilib, ularning ta’lim va sog‘liqni saqlash sohalaridagi faolligiga alohida e’tibor qaratilgan. Ushbu tadqiqot kasaba uyushmalarining mehnatkashlar huquqlarini himoya qilish, mehnat sharoitlarini yaxshilash, ta’lim va sog‘liqni saqlash sohalaridagi ijtimoiy siyosatga ta’sir ko‘rsatishdagi rolini tahlil qilib, ushbu davrda kasaba uyushmalarining ushbu muhim sohalarga ta’sirini yoritib beradi.