“O‘ZBEKISTONDA NODAVLAT NOTIJORAT TASHKILOTLARINING IJTIMOIY SOHA RIVOJIGA TA’SIRI” (2001) (Conferencea, 2024)
Ushbu ilmiy maqola 2001-yilda O‘zbekiston ijtimoiy landshaftini shakllantirishda nodavlat notijorat tashkilotlari (NNT) o‘ynagan muhim rolini o‘rganadi. Nodavlat notijorat tashkilotlarining ijtimoiy sohaning turli jabhalariga, jumladan, sog‘liqni saqlash, ta’lim sohalariga qo‘shgan hissasini o‘rganish orqali. , jamiyat taraqqiyoti va targʻibot-tashviqoti boʻyicha ushbu tadqiqot ushbu tashkilotlar ushbu aniq davrda Oʻzbekistondagi ijtimoiy taraqqiyot va farovonlikka qanday taʼsir qilgani haqida tushuncha beradi.