TABIIY VA KIMYOVIY TOLALARDAN TAYYORLANGAN IPLARNING SIFAT KO‘RSATKICHLARI (Conferencea, 2024)
O’z navbatida tabiiy va kimyoviy tolalar aralashmasidan olingan kompleks iplar yigirilgan iplarga nisbatan sifat ko’rsatkichlar va uni aniqlashda bir biridan farqlanadi. O’z navbatida tabiiy va kimyoviy tolalar aralashmasidan olingan kompleks iplar yigirilgan iplarga nisbatan sifat ko’rsatkichlar va uni aniqlashda bir biridan farqlanadi.