BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA O‘QITISHNING FAOL METODLARI (Conferencea, 2024)
Mazkur maqola boshlang‘ich ta’limda o‘qitishning faol metodlari haqida batafsil ma’lumot beradi. Faol metodlarning o‘quvchilarning bilim olish jarayonidagi samaradorligi, muloqot va ijodiy fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirishga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, bu metodlarning zamonaviy ta’lim jarayonida qo‘llanilishi va amaliy samaradorligi tahlil qilinadi.