MAVZU YASHIL IQTISODIYOT VA BARQAROR RIVOJLANISH: IMKONIYATLAR VA XAVFLAR (Conferencea, 2025)
Maqolada iqtisodiyotni rivojlantirishning asosiy omili sifatida yashil iqtisodiyot va raqamlashtirishni o‘ziga xos xususiyatlari yoritilgan bo‘lib, raqamlashtirish va yashil iqtisodiyot barqaror rivojlanishning eng asosiy omili sifatida berilgan. Barqaror rivojlantirishda tabiiy resurslardan foydalanish va tabiatdan foydalanish sifatini oshirishda raqamlashtirish innovatsiya sifatida keltirilgan.