TA’LIM MUASSASALARIDA MIRTEMIR LIRIKASINING O‘RGANILISHI (Conferencea, 2022)
ushbu maqolada o‘zbek adabiyotining yorqin vakili, yuksak so‘z ustasi, eskirmas tuyg‘ular kuychisi Mirtemir she’riyatining ta’lim muassasalarida o‘qitilishi hamda bu noyob lirikaning yosh avlod ma’naviy tarbiyasidagi o‘rni haqida so‘z yuritiladi.