MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR VA BOSHLANG`ICH SINF O`QUVCHILARI BILAN SHAXMAT TO`GARAGINI TASHKIL ETISH (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada “Maktabgacha yoshdagi bolalar va boshlang`ich sinf o`quvchilari bilan shaxmat to`garagini tashkil etish” hozirgi vaqtda yosh shaxmatchilarga yaratib berilgan e`tibor oshib bormoqda, biz yaratgan loyiha yosh shaxmatchilarning musobaqa vaqtlarida kerakli natijaga erishishni taminlaydi.