ARABLARNING O’RTA OSIYODA HUKMRONLIGINI O’RNATILISHI (Conferencea, 2022)
VIII asrda arablar Movarounnahr hududiga bostirib kirishi bosqinchilik yurishi deb qaraladimi yoki fatx. Arablar nima maqsadda bostirib kirgan.