JUN TOLASIDAN MAHSULOT ISHLAB CHIQARISH KORXONLARINING OLDIDA TURGAN ASOSIY VAZIFALAR (Conferencea, 2022)
Maqolada respublikamizdagi mavjud mahalliy jun tolalarini taxlil qilinib, viloyatlar bo’yicha atroflicha o’rganilgan va jun tolaviy tarkiblari, olinish usullari, turlari va xususiyatlari yoritib berilgan.