O’ZBEK DAVLAT HUJJATCHILIGINING TARAQQIYOT BOSQICHLARI VA RASMIY USLUBDAGI NUTQNING O`ZIGA XOS LINGVISTIK XUSUSIYATLARI (Conferencea, 2022)
Davlat tilining jadal joriy qilinishidagi asosiy masalalaridan biri mamlakatimizda ish yuritish tizimini to’laligicha o’zbek tiliga o’tkazishdan iborat.Ayni paytda turli soha xodimlarining ish yuritish borasidagi bilim va malakalarini muntazam oshirib borish ham zaruriy ehtiyoj.