THE IMPORTANCE OF SENTOB ECOTURISTIC TOURISM IN UZBEKISTAN’S TOURISM (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada Sentob ekoturistik qishlog’i haqida so’z yuritilgan va mavjud holati o’rganilgan.Mavjud holati o’rganilgan holda kamchiliklarni bartaraf etish,turizm qishlog’iga yanada ko’proq turistlarni jalb qilish maqsadida loyiha takliflar berilgan.