MAKTAB DARSLARIDA PUNKTUATSIYA BO’LIMINI O’QITISHNING ASOSIY MASALALARI (Conferencea, 2022)
ushbu maqolada tilshunoslik bo’limlaridan biri hisoblangan punktuatsiya bo’limining asosiy xususiyatlari haqida ma’lumotlar berilgan va maktab darslarida bu bo’limni qanday o’rgatish haqida tavsiyalar ham yozilgan.