ХАЛК ТАБОБАТИНИНГ ИЛМИЙ ТИББИЁТДАГИ ЎРНИ (Conferencea, 2022)
Ушбу маколада халк табобатида кенг кўлланиладиган доривор ўсимликлардан бири тубулгибаргли буйимодаронни тиббиётга кенг тадбик килиш уни узок вакт давомида кўллаш натижасида келиб чикадиган кон куюлишини олдини олиш учун қашкарбеда ўсимлиги билан бирга ишлатилишини йўлга кўйиш ва шу йўл билан тубулгибаргли буйимодароннинг самарадорлигини ошириш хакида боради.