YOSHLARDA XOR SAN’ATI HAQIDAGI DASTLABKI BILIM VA KO‘NIKMALARNI SHAKLLANTIRISHNING ENG SAMARALI USULLARI (Conferencea, 2022)
Maqolada xor san’ati hamda vokal-xor darslarining xususiyati haqida qisqacha ma’lumotlar berilgan. Shuningdek dars jarayonida talabalarni ovozini shakllantirish uchun vokal mashqlarining ahamiyati, asarlarni professional kuylash uchun xor solfedjio mashqlarini kuylash, kuylaganda ham barcha nyuanslariga, ayniqsa, dinamik belgilariga alohida e’tibor berib kuylash haqida qisqacha fikr mulohazalar yoritib berilgan.