O‘ZBEK KOMPOZITORI MUSTAFO BAFOYEV IJODIDA XOR YOZUVINING OZIGA XOS HUSUSIYATLARI (Conferencea, 2022)
Maqola xorning о‘ziga xos nozik tomonlarini biluvchi Mustafo Bafoyevning  turli janrdagi asarlari tahliliga bagishlangan.