ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИ МАҲСУЛОТЛАРИНИ САНОАТ УСУЛИДА ҚАЙТА ИШЛАШ ЗАНЖИРИДА КООПЕРАЦИОН АЛОҚАЛАРНИ МУСТАҲКАМЛАШ ЙЎЛЛАРИ (Conferencea, 2022)
Мақолада қишлоқ хўжалиги маҳсулотларини саноат усулида қайта ишлаш занжирида кооперацион алоқаларни мустаҳкамлаш йўллари, жумладан фермер ва деҳқон хўжаликларининг улуш қўшиб, ҳамкорлик асосида маҳсулотларни қайта ишловчи кооперативлар ташкил этиш масалалари ёритилган.