RASSOMLIK SAN’ATIDA OQIM VA YO`NALISHLARNING MUHIM JIHATLARI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada rangtasvirning oqim va   yo`nalishlarida ishlash uslubi,  o`ziga hosligi  va uning muhim jihatlari, turli oqim va   yo`nalishlarida ijod qilgan rassomlar ayrim  asari to`g`risidagi ma`limotlar yoritilgan.