ҚУЙИ ЗАРАШОН ВОҲАСИДА КИЧИК БИЗНЕС ВА ХУСУСИЙ ТАДБИРКОРЛИКГА ЭЪТИБОРНИНГ КУЧАЙИШИ ТАРИХИДАН (Conferencea, 2022)
Мақолада Қуйи Зарафшон воҳаси ҳудудида мустақиллигимизнинг дастлабки йилларида халқ хўжалиги тармоқларининг бозор иқтисодиёти шароитига мослашиши ёритилган. Давлат ихтиёрида бўлган мулкларни хусусийлаштириш ва саноат ишлаб чиқариш корхоналарининг модернизациялашув жараёни манбалар асосида таҳлил қилинган.