ТЕРМИТЛАРНИНГ БУЮМ ВА МАТЕРИАЛЛАРГА ЗАРАР КЕЛТИРИШ ХУСУСИЯТЛАРИ (Conferencea, 2022)
Мақолада айни кунларда муаммо бўлиб келаётган йирик иншоатларни зарарланиши ва уларни аниқлаш усуллари ёритилган бўлиб бунда термитларнинг биоэкологияси, зарар келтириш хусусиятлари очиб берилган