ИНФОРМАТИКА ВА АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ ФАНИНИ ЎҚИТИШ ЖАРАЁНИДА КОМПЕТЕНЦИЯВИЙ ЁНДАШУВГА АСОСЛАНИШ (Conferencea, 2022)
Келтирилган ушбу мақолада информатика ва ахборот технологиялари фанини ўқитиш жараёнида компетенциявий ёндашувга асосланиш ҳақида тушунча ва тавсиялар берилган.Информатика ва ахборот технологиялари фанини ўқитишда инновацион технологиялардан фойдаланишда компетенциявий ёндашувга асосланиш таълим самарадорлигини янада ошириш имконини беради.