ЗАМОНАВИЙ АХБОРОТ КОММУНИКАЦИЯ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ АСОСИДА БОШҚАРУВ ТИЗИМЛАРИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ (Conferencea, 2022)
Келтирилган ушбу мақолада замонавий ахборот коммуникация технологиялари асосида бошқарув тизимларини ташкил этиш ҳақида тушунча ва тавсиялар берилган.Мақолада шахсий компьютерлар базасида автомаштирилган иш жойларининг ташкил қилиниши, корхоналарда махаллий ҳисоблаш тармоқларини яратиш, ахборот базасини ташкил қилиш ва иқтисодий вазифалар мажмуасини шакллантиришда янги таклифлар илгари сурилган.