БУГУНГИ КУНДА ПОЛИМЕРЛАР , УЛАРНИНГ КЕЛАЖАКДАГИ ЎРНИ (Conferencea, 2022)
Замонавий дунёда дақиқа сари янгиланаётган саноат тармоқлари янги хомашёларнинг яратилишини талаб қилаётган бир пайтда полимерлар оиласини такомиллаштириш ва уларнинг янги турларини синтез қилиш катта муаммоларнинг калити бўлиши мумкин. Ишлаб чиқариш манбаларининг камайиб бориши ва тикланмас ресурсларнинг бутунлай йўқ бўлиши ҳам полимер ишлаб чиқариш саноатининг тобора ривожланиши учун йўл очмоқда . қуйида полимерлар турлари ва келажакдаги истиқболи тўғрисида сўз боради