ЮҚОРИ ИНСТАНЦИЯ ЖИНОЯТ СУДЛАРИДА АДВОКАТ ИШТИРОКИДАГИ МУАММОЛАР ВА ТАКЛИФЛАР (Conferencea, 2022)
Мамлакатимиз ҳаётининг барча соҳаларида амалга оширилаётган демократик ислоҳотларнинг бош мақсади – инсон, унинг ҳуқуқ ва эркинликларини ҳимоя қилиш кафолатларини яратишга қаратилган. Адвокатура институтининг янада ислоҳ қилиниши фуқаролик жамияти институтларини ривожлантиришга ҳамда