ЖАМИЯТ АХБОРОТЛАШУВИНИНГ ИЖОБИЙ САЛБИЙ ХУСУСИЯТЛАРИ (Conferencea, 2022)
Ушбу мақолада жамият ахборотлашувининг ижтимоий-иқтисодий, маданий жиҳат ва хусусиятлари, унинг талаба ёшларга таъсири ёритиб ўтилган. Ахборотлашган жамиятга билим манбаи сифатида ёндашилган