ТАЪЛИМ-ТАРБИЯ ЖАРАЁНИДА НАЗАРИЯ ВА АМАЛИЁТ УЙҒУНЛИГИ ДИДАКТИК ШАРТ СФАТИДА (Conferencea, 2022)
Таълимда иккита жиҳат ажралиб туради: "Нимани ўргатиш керак?" ва "Қандай қилиб ўргатиш керак?" "Нимани ўргатиш керак?" деган саволга жавоб, бутун бир таълим мазмуни ва хусусан дарслик мазмуни деганда нимани назарда тутаётганимиздир. “Қандай қилиб ўргатиш керак?” деган саволга жавоб, дарсликда таълим мазмунини ёритилиш методикаси деганда нимани тушунишимиздир.