ЎЗБЕК ВА ИНГЛИЗ ТИЛЛАРИДА ФЕЪЛЛАР ГРАДУОНИМИЯСИДАГИ ЎХШАШ ВА ФАРҚЛИ ЖИҲАТЛАР (Conferencea, 2022)
Ушбу мақола ўзбек ва инглиз тилларидаги феъллар градуонимиясининг аллоьорфик ва изоморфик хусусиятларига бағишланган бўлиб, унда грамматик ва семанитик категориялардаги даражаланишлар фарқланган. Шунингдек, чоғиштирилаётган тилларда мисоллар келтирилган.