ONA TILI FANI O'QITILISHINING DOLZARB MUAMMOLARI (Conferencea, 2022)
Ona tilini bilish bu bilimning boshlanishidir. Bugungi kunda mamlakatimizda davlat tiliga, ya’ni o’zbek tiliga e’tibor kundan kunga ortib bormoqda. Shu bois, umumta’lim maktablarida ona tili fanini o’qitishda yangicha usullar, ilg’or pedagogik hamda innovatsion texnologiyalardan foydalanish kerakligi zamon talabiga aylanmoqda. Aynan shu maqsadni nazarda tutgan holda ushbu maqola umumta’lim maktabi ona tili darslarida dars o’tishning yangicha talqinlariga bag’ishlanadi.