ТАЬЛИМ СИФАТИНИ ОШИРИШДА ВИДЕО ДАРСЛИКДАН ФОЙДАЛАНИШ (Conferencea, 2022)
Келтирилган ушбу мақолада таьлим сифатини оширишда видео дарсликдан фойдаланиш ҳақида тушунча ва тавсиялар берилган. таълимни модернизация ва ислоҳ қилиш жараёнлари олий таълим тизимид яққол намо¬ён бўлади.Бу ерда дарс бериш жараёнида янги технологиялар таълим сифатини оши¬риш мақсадида доимий равишда жорий этиб бори¬лиши зарур. Ўз-ўзидан равшанки, таълим тизи¬мини ислоҳ қилиш жараёни мамлакатда амалга оширилаётган ижтимоий-иқтисодий ислоҳотлар¬нинг зарурий омили ҳисобланади ва доимий характерга эгалиги назарда тутилган.