"INFORMATION ABOUT MINGTEPA ARCHAEOLOGICAL MONUMENTS AND CURRENT SCIENTIFIC RESEARCH WORKS IN MARHAMAT DISTRICT, ANDIJAN REGION" (Conferencea, 2022)
Ушбу мақолада Андижон вилояти Марҳамат туманида жойлашган Мингтепа археология ёдгорлиги яьни қадимий шаҳар маълумотлари ҳақида сўз боради.