XORAZMLIK KANDAKOR USTALAR TARIXI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqola Xorazmlik kandakor ustalar tarixi haqida so`z yuritilgan. Kandakorlik misgarlik bilan chambarschas bog`liq sohadir, misgarlikda mis buyumlarni misgarlar yasaganlar, kandakorlar esa mis buyumlarga naqshlarni po`lat qalamlar bilan kesib yaratadilar.