ФУҚАРОЛАРНИНГ САЙЛОВГА ОИД ҲУҚУҚЛАРИНИ МАЪМУРИЙ СУДЛАРДА ҲИМОЯ ҚИЛИШ МЕХНИЗМИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ МУАММОЛАРИ (Conferencea, 2022)
Ушбу мақолада сайловга оид оммавий низоларни ҳал этишга қаратилган қонунчиликдаги муаммолар ва ушбу муаммоларга муаллиф томонидан берилган ечимлар ҳақида сўз юритилади ҳамда тегишлича таклифлар илгари сурилади.