SO‘Z YASALISHI TIZIMIDA ICHKI YASALISH VA TASHQI YASALISHGA MUNOSABAT (Conferencea, 2022)
So‘z yasalishiga aloqador eng murakkab va munozarali masalalar qatorida bu tizimdagi ichki yasalish va tashqi yasalish hamda so‘z yasalishi bilan shakl yasalishi munosabati masalalaridir.