ERIX MARIYA REMARK, URUSH ZAHMATINI TOTGAN IJODKOR (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada nemis adabiyotining yetuk namayondasi E.M.Remarkning hayoti va ijodi, “G‘arbiy frontda o‘zgarish yo‘q” hamda “Uch og‘ayni” asarlari qiyosi va tahlili yoritilgan.