МИЛЛИЙ ИҚТИСОДИЁТНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА МАШИНАСОЗЛИК ВА МЕТАЛЛГА ИШЛОВ БЕРИШ ТАРМОҒИНИ РИВОЖЛАНИШИНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ (Conferencea, 2022)
Ушбу мақолада миллий иқтисодиётни ривожлантиришда машинасозлик ва металлга ишлов бериш тармоғини ўзига хос хусусиятлари, машинасозлик тармоғини миллий иқтисодиётдаги ўрни, машинасозлик ва металлга ишлов бериш тармоғининг макроиқтисодиётдаги функциялари, жахон бозоридаги улуши ва унинг иқтисодий таҳлили ҳамда машинасозлик мажмуасининг тармоқ тузилиши бўйича илмий фикрлар келтириб ўтилган.