YENGIL ATLETIKA FANINI O’QITISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada yengil atletika sport turida sportchilarni o’qitish va rivojlantirishda innovatsion texnologiyalardan foydalanish samaradorligi va  jismoniy fazilatlar o’yinchining harakat imkoniyatlari darajasini ifodalashi haqida fikr yuritilgan.