ZAMONAVIY LUG‘ATLARNING YARATILISHI VA UNING LINGVISTIK ASOSI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada Zamonaviy lug'atlarning yaratilishi va uning lingvistik asosi haqida gap boradi. Lug’at uchun so'zlik tanlash har qanday lug’atni tuzishda ham asosiy muammolardan biridir. O’quv lug’atidagi so’zlikning o’ziga xos belgisi eng zarur, eng muhim ma‘lumotlarni qamrab olishi, aniq, qisqa, lo’nda bo’lishidir.