MEVA SABZAVOT EKSPORTIDA LOGISTIK JARAYONLAR VA YUZAGA KELAYOTGAN DOLZARB MUAMMOLAR (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada meva sabzavot eksportida logistik jarayonlar va yuzaga kelayotgan dolzarb muammolar haqida qisqacha ma’lumotlar aytib o’tilgan.