MAKTABGACHA YOSHDAGI ESHITISHDA NUQSONI BO'LGAN BOLALARNING JISMONIY VA HARAKAT KO'NIKMALARINI RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI (Conferencea, 2022)
Rivojlanishida nuqsoni bo’lgan bolalarning umurtqa pog'onasi va oyoq kaftlarida turli funksional chetlanishlar bukrlik, yelkalar assimetriyasi, oyoq kaftlarining deformatsiyasini aniqlash, uning oldini olishda jismoniy va harakatli ko’nikmalarini rivojlantirish haqida so’z yuritilgan.