PIRIMQUL QODIROVNING “YULDUZLI TUNLAR” ROMANIDA “BOBURNING DAVLAT TARIXIDA TUTGAN O’RNI VA OBRAZLAR” TAVSIFI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada buyuk o’zbek yozuvchisi Pirimqul Qodirov qalamiga mansub tarixiy roman “Yulduzli tunlar” asaridagi bosh qahramonlar Bobur Mirzo, Xonzoda begim, Mohim begim va Tohir oftobachi kabi obrazlarning qahramonliklari yoritilib beriladi.