ЎЗБЕКИСТОНДА ОЛИЙ ТАЪЛИМ ТАРАҚҚИЁТИ (Conferencea, 2022)
Ўзбекистонда олий таълимни ривожлантириш давлат сиёсатининг устувор йўналишига айланган. Олий таълим олиш имкониятларининг кенгайиши ва ижтимоий тараққиёт ўртасидаги боғлиқлик масалалари кўпгина тадқиқотларнинг мавзусига айланмоқда. Шу сабабли Ўзбекистонда ҳам олий таълимга оид муаммоларни тадқиқ этиш ишларини кучайтириш мақсадга мувофиқ.